Wft Schadeverzekering Zakelijk

Wft Schadeverzekering Zakelijk examen

Het Wft Schadeverzekering Zakelijk examen is geschikt voor medewerkers en adviseurs in de financiële sector. Deze personen willen advies geven over schadeverzekeringen in een zakelijke omgeving. De Wet financieel toezicht (Wft) stelt bepaalde eisen aan mensen die werkzaam zijn in de financiële sector. Willen uw collega’s of medewerkers zich verdiepen in schadeverzekeringen voor zakelijke klanten? Kies dan voor het Wft Schadeverzekering Zakelijk examen.

Indien de medewerkers het Wft-diploma Basis, Schadeverzekering particulier en Schadeverzekering Zakelijk hebben behaald, ontvangen ze het Wft diploma Adviseur Schadeverzekering zakelijk. Hiermee is diegene bevoegd in alle schadeverzekeringen te adviseren voor alle particuliere en zakelijke klanten.

Wilt u uw medewerkers Wft-examen laten doen? Nationaal Examenbureau ontzorgt u volledig met betrekking tot de Wft-examinering. Wij regelen het gehele administratieve proces en komen op de afgesproken datum het examen bij u afnemen met onze apparatuur. Uw medewerkers komen op afgesproken tijd naar de ingerichte examenruimte, bij u op locatie, en maken in alle rust het examen.

Wft-examen doen?

Inschrijven Wft-examens.

Kenmerken Schadeverzekering Zakelijk examen

Het Schadeverzekering Zakelijk examen bestaat uit vragen die betrekking hebben op: Kennis en Begrip (KB-vragen), Professioneel gedrag (PG-vragen) en Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 120 minuten in beslag nemen. In totaal zijn er 87 punten te behalen met een slaaggrens van 68% van het totaal aantal punten.

Wilt u of uw medewerkers meer weten over het examen? Kijk dan eens op de website van CDFD voor alle informatie over verschillende Wft- en PE-examens. In de kandidatenbrochure staat onder andere informatie over de samenstelling van het Schadeverzekering Zakelijk examen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de vraagvormen en antwoordnotatie.

Meer informatie over de eind- en toetstermen kunt u vinden in het document Schadeverzekering Zakelijk. Hier kan eventueel ook een oefenexamen afgelegd worden.

Wft-examen afleggen bij Nationaal Examenbureau

Wft-examen doen?

Inschrijven Wft-examens.

Wft Hypothecair Krediet

Waarom Wft Schadeverzekering Zakelijk examen afleggen bij Nationaal Examenbureau?

  • Wft- en PE-examens op locatie

Wij komen naar u toe! Waar in Nederland uw bedrijf of instelling ook gevestigd is.

  • Complete ontzorging

U plant het examen en geeft een locatie en tijd aan ons door. Vanaf daar nemen wij het stokje van u over.

  • Gemotiveerde examenkandidaten

Doordat het examen op uw locatie plaatsvindt zullen uw medewerkers extra gemotiveerd zijn om te slagen!

  • Forse kosten- en tijdbesparing

Door onze werkwijze hebben uw medewerkers een minimum aan tijdinvestering en géén reistijd.

  • Examinering vanuit de MVO-gedachte

Uw medewerkers hoeven voor hun examen niet te reizen. Op deze manier draagt u een steentje bij aan de reductie van CO2 uitstoot.

Heeft u vragen over het Schadeverzekering Zakelijk examen? Of over een ander specifiek Wft- of PE- examen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!