Wft Schadeverzekering Zakelijk

Het Wft Schadeverzekering Zakelijk examen is geschikt voor medewerkers en adviseurs in de financiële sector. Deze personen willen advies geven over schadeverzekeringen in een zakelijke omgeving. De Wet financieel toezicht (Wft) stelt bepaalde eisen aan mensen die werkzaam zijn in de financiële sector. Willen uw collega’s of medewerkers zich verdiepen in schadeverzekeringen voor zakelijke klanten? Kies dan voor het Wft Schadeverzekering Zakelijk examen.

Indien de medewerkers het Wft-diploma Basis, Schadeverzekering particulier en Schadeverzekering Zakelijk hebben behaald, ontvangen ze het Wft diploma Adviseur Schadeverzekering zakelijk. Hiermee is diegene bevoegd in alle schadeverzekeringen te adviseren voor alle particuliere en zakelijke klanten.

Wilt u uw medewerkers Wft-examen laten doen? Nationaal Examenbureau ontzorgt u volledig met betrekking tot de Wft-examinering. Bekijk hier het gehele proces van aanmelding tot ontvangst van het certificaat, stap voor stap.

Wft-examen doen?

Inschrijven Wft-examens.

Kenmerken Schadeverzekering Zakelijk examen

Het Schadeverzekering Zakelijk examen bestaat uit vragen die betrekking hebben op: Kennis en Begrip (KB-vragen), Professioneel gedrag (PG-vragen) en Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 120 minuten in beslag nemen. In totaal zijn er 87 punten te behalen met een slaaggrens van 68% van het totaal aantal punten.

Wilt u of uw medewerkers meer weten over het examen? Kijk dan eens op de website van CDFD voor alle informatie over verschillende Wft- en PE-examens. In de kandidatenbrochure staat onder andere informatie over de samenstelling van het Schadeverzekering Zakelijk examen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de vraagvormen en antwoordnotatie.

Meer informatie over de eind- en toetstermen kunt u vinden in het document Schadeverzekering Zakelijk. Hier kan eventueel ook een oefenexamen afgelegd worden.

Wft-examen afleggen bij Nationaal Examenbureau

Meer informatie over Schadeverzekering Zakelijk?

Heeft u vragen over het Schadeverzekering Zakelijk examen? Of over een ander specifiek Wft- of PE- examen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!