Wft Schadeverzekering Particulier

Uw medewerkers dienen de juiste beroepskwalificaties te behalen en onderhouden. Dit kan vervolgens getoetst worden middels het afleggen van het Wft Schadeverzekering Particulier Examen. De Wet op het financieel toezicht (Wft) stelt eisen aan mensen die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening.

Indien de medewerkers het Wft-diploma Basis en Schadeverzekeringen Particulier hebben behaald, ontvangen ze het diploma Wft Adviseur Schadeverzekeringen Particulier. Hiermee is diegene bevoegd te adviseren in alle particulieren schadeverzekeringen.

De gecertificeerde examenleiders van Nationaal Examenbureau verzorgen graag het Wft Schadeverzekering Particulier examen. Wij vinden service en flexibiliteit erg belangrijk. Het Nationaal Examenbureau ontzorgt u volledig op het gebied van Wft- en PE- examinering. Dit doen we door onze betrouwbare en flexibele oplossingen én met onze ruime kennis van examinering. Als vanzelfsprekend zijn wij erkend en geaccrediteerd door het CFDF.

Wft-examen doen?

Inschrijven Wft-examens.

Kenmerken Schadeverzekering Particulier examen

Het Schadeverzekering Particulier examen bestaat uit vragen die betrekking hebben op: Kennis en Begrip (KB-vragen), Professioneel gedrag (PG-vragen) en Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 120 minuten duren. Totaal zijn er 73 punten te behalen met een slaaggrens van 68% van het aantal punten.

Wilt u dat uw medewerkers goed zijn voorbereid? Kijk dan eens op de website van CDFD voor alle informatie over het Wft Schadeverzekering Particulier examen. In de kandidatenbrochure staat onder andere informatie over de samenstelling van het examen, de vraagvormen en de antwoordnotatie.

Meer informatie over de eind- en toetstermen kunt u vinden in het document Schadeverzekeringen Particulier. Hier kan eventueel ook een oefenexamen worden afgelegd door uw medewerkers.

Wft-examen

Meer informatie over de examens?

Heeft u vragen over het Wft Schadeverzekering Particulier examen? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!