Wft Hypothecair Krediet

Wilt u uw medewerkers een Wft Hypothecair Krediet examen laten doen? Het Nationaal Examenbureau is gespecialiseerd in het afnemen van Wft- en PE- examens. De Wet op het financieel toezicht (Wft) stelt eisen aan iedereen die werkt in de financiële dienstverlening. Het Wft diploma is verplicht voor iedereen die werkzaam is of wil gaan werken in de financiële sector.

Indien de medewerkers het Wft-diploma Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet hebben behaald, ontvangen ze het diploma Wft Adviseur Hypothecair Krediet. Hiermee zijn uw medewerkers wettelijk bevoegd om te adviseren in hypothecair krediet.

Het Nationaal Examenbureau ontzorgt u volledig met betrekking tot de Wft- examinering. Het enige dat we van u vragen is een datum, tijd en kandidatenlijst. Onze professionele en gecertificeerde examenleiders verzorgen graag het Wft Hypothecair Krediet examen!

Wft-examen doen?

Inschrijven Wft-examens.

Kenmerken Hypothecair Krediet examen

Het Wft Hypothecair Krediet examen bestaat uit vragen die betrekking hebben op: Kennis en begrip (KB-vragen), Professioneel gedrag (PG-vragen) en Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 135 minuten in beslag nemen. Totaal zijn er 62 punten te behalen met een slaaggrens van 68% van het aantal punten.

Om te helpen bij een uitstekende voorbereiding is er via het CDFD een voorbereidingsschema beschikbaar gesteld. Bekijk de kandidatenbrochure initiële examens. In de kandidatenbrochure staat onder andere informatie over de samenstelling van het examen, de vraagvormen en de antwoordnotatie. Meer informatie over de eind- en toetstermen kunt u vinden in het document toetstermen Hypothecair Krediet van CDFD.

Voor meer informatie over het examen Hypothecair Krediet ga naar de website van CDFD. Hier kan tevens ook een oefenexamen afgelegd worden.

PE-examen

Meer informatie over de examens?

Heeft u vragen over het Hypothecair Krediet Examen? Of over een ander specifiek Wft- of PE- examen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!