Waarom NEB?

Waarom het NEB?

Examen bij u op locatie

Waar in Nederland uw bedrijf of instelling ook is gevestigd, wij komen graag naar u toe. Wij richten op uw locatie een examenruimte in met onze eigen apparatuur. De aangemelde kandidaten komen op het gecommuniceerde tijdstip naar de examenruimte en leggen onder toeziend oog van onze examenleider hun examen af.

Complete ontzorging

U plant het examen en geeft locatie en tijd aan ons door. Uiteraard zien wij ook graag een kandidatenlijst tegemoet. Vanaf dat moment nemen wij het stokje van u over en heeft u geen omkijken meer naar het examen en kunt u zich bezig houden met uw eigen werkzaamheden. Is dit úw ideaalplaatje? Het is ónze praktijk!

Gemotiveerde examenkandidaten

Doordat het examen op uw locatie (en “ten overstaan van” collega’s) plaatsvindt zullen uw medewerkers extra gemotiveerd zijn om voor het examen te slagen. Wij verwachten hierdoor voor u een hoger slagingspercentage te kunnen realiseren, wat u wellicht een mooie kostenreductie oplevert.

Forse kosten- en tijdbesparing

Door bovenstaande werkwijze kost het afleggen van het examen uw medewerkers een minimum aan tijdsinvestering en géén reistijd. Tel uit uw winst!

Examinering vanuit de MVO-gedachte

Uw werknemers hoeven voor hun examen niet te reizen. Op deze manier draagt u uw steentje bij aan de reductie van de CO2 uitstoot.