PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk

Het PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk is gekoppeld aan het Wft-diploma Schadeverzekering Zakelijk. Elke 3 jaarlijkse Permanente Educatieperiode (PE) is het verplicht om een PE-examen te behalen om de adviesbevoegdheid geldig te houden.

U bepaalt zelf op welk moment binnen de PE-periode u examen doet. Als het u niet lukt om voor de einddatum van de PE-periode het examen te behalen, dan vervalt uw beroepskwalificatie. U mag dan niet meer adviseren, totdat u weer over een geldige beroepskwalificatie beschikt.

Het Nationaal Examenbureau is gespecialiseerd in het afnemen van PE-examens. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van PE-examinering. Daarnaast vinden wij service en flexibiliteit erg belangrijk. Benieuwd naar het gehele proces? Bekijk hier de stappen in het proces van aanvraag tot certificaat.

PE-examen doen?

Inschrijven PE-examens.

Kenmerken PE examen Schadeverzekering Zakelijk

Het PE-examen Adviseur Schadeverzekering Zakelijk bestaat uit vragen die betrekking hebben op relevante ontwikkelingen. De ontwikkelingen hebben uiterlijk die jaar geleden plaatsgevonden. De ontwikkelen zijn afkomstig uit de modules Basis, Schadeverzekering particulier en Schadeverzekering Zakelijk.

De examenvragen zijn gebaseerd op: Kennis en Begrip (KB-vragen) én Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 60 minuten van uw tijd in beslag nemen. Totaal zijn er 33 punten te behalen, met een slaaggrens van 68% van het aantal punten.

Wilt u weten hoe u zich kan voorbereiden op het examen? Dan verwijzen wij u graag naar het CDFD voorbereidingsschema. Bekijk het document Samenstelling PE Adviseur Schadeverzekering zakelijk van CDFD. Hier vindt u meer informatie over het PE-examen zoals de ontwikkelingen met bijbehorende toetstermen.

Voor meer informatie over het PE examen Hypothecair Krediet ga naar de website van CDFD.

Wft-examen afleggen bij Nationaal Examenbureau

Meer informatie over PE Schadeverzekering Zakelijk

Heeft u vragen over het PE examen Schadeverzekering Zakelijk? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!