PE Adviseur Schadeverzekering Particulier

Uw medewerkers dienen de juiste beroepskwalificaties te behalen en onderhouden. Om de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering Particulier geldig te houden, is het van belang om iedere PE periode een PE examen Schadeverzekering Particulier te behalen.

De module Schadeverzekering Particulier is ook onderdeel van de beroepskwalificatie Adviseur Zakelijk. U kunt daarom de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering Particulier ook onderhouden met het PE-examen Adviseur Schadeverzekering Zakelijk.

Het Nationaal Examenbureau ontzorgt u volledig met betrekking tot de Wft- en PE-examinering. Het enige dat u aanlevert is datum, tijd en kandidatenlijst. Vanaf dat moment nemen wij het stokje over. Wilt u uw medewerkers effectief en efficiënt het PE Schadeverzekering Particulier examen laten doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

PE-examen doen?

Inschrijven PE-examens.

Kenmerken PE examen Schadeverzekering Particulier

Het PE examen Adviseur Schadeverzekering Particulier bestaat uit vragen die betrekking hebben op relevante ontwikkelingen. De ontwikkelingen hebben uiterlijk die jaar geleden plaatsgevonden. De ontwikkelen zijn afkomstig uit de modules Basis, Schadeverzekering Particulier.

De examenvragen zijn gebaseerd op: Kennis en Begrip (KB-vragen) én Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 60 minuten van uw tijd in beslag nemen. Totaal zijn er 34 punten te behalen, met een slaaggrens van 68% van het aantal punten.

Wilt u weten hoe u zich kan voorbereiden op het examen? Dan verwijzen wij u graag naar het CDFD voorbereidingsschema. Bekijk het document Samenstelling PE Adviseur Schadeverzekering particulier van CDFD. Hier vindt u meer informatie over het PE-examen zoals de ontwikkelingen met bijbehorende toetstermen.

Benieuwd naar meer informatie over het examen? Ga naar de website van CDFD.

Wft-examen

Meer informatie over PE Schadeverzekering Particulier?

Heeft u vragen over het PE examen Schadeverzekering Particulier? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!