PE Adviseur Hypothecair Krediet

Bent u van plan om uw medewerkers een PE examen Hypothecair Krediet te laten doen? Het Nationaal Examenbureau is gespecialiseerd in het afnemen van PE- examens. Het PE-examen Hypothecair Krediet is geschikt om uw adviesbevoegdheid van uw beroepskwalificatie Adviseur Hypothecair Krediet te behouden.

Voor financieel adviseurs is het verplicht om in elke PE-periode hun PE-examen succesvol af te leggen. Elke beroepskwalificatie heeft een eigen PE-examen. Wanneer het PE-examen niet wordt afgelegd of niet succesvol wordt afgelegd, dan verloopt de adviesbevoegdheid.

Het Nationaal Examenbureau ontzorgt u volledig met betrekking tot de PE-examinering. Bekijk hier het gehele proces van aanmelding tot ontvangst van het certificaat, stap voor stap.

PE-examen doen?

Inschrijven PE-examens.

Kenmerken PE examen Hypothecair Krediet

Het PE examen Adviseur Hypothecair Krediet bestaat uit vragen die betrekking hebben op relevante ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen hebben uiterlijk drie jaar geleden plaatsgevonden. De ontwikkelingen zijn afkomstig uit de modules Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet.

De examenvragen zijn gebaseerd op: Kennis en Begrip (KB-vragen) én Vaardigheden en Competenties (VC-vragen). Het examen zal ongeveer 60 minuten duren. Totaal zijn er 35 punten te behalen, met een slaaggrens van 68% van het aantal punten.

Om u te helpen bij het voorbereiden van het examen, verwijzen wij u graag naar het CDFD voorbereidingsschema. Bekijk het document Samenstelling PE Adviseur Hypothecair Krediet van CDFD. Hier vindt u meer informatie over het PE-examen zoals de ontwikkelingen met bijbehorende toetstermen.

Voor meer informatie over het PE examen Hypothecair Krediet ga naar de website van CDFD.

PE-examen

Meer informatie over Hypothecair Krediet examen?

Heeft u vragen over het Hypothecair Krediet PE Examen? Of over een ander specifiek Wft– of PE– examen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@nationaalexamenbureau.nl of te bellen naar: 0524 – 563 418. Wij helpen u graag verder!